Розробка інформаційних систем
Разработка информационных систем
26.01.2017

Розробка інформаційних систем

information-systems-developmentНайважливіший етап побудови бізнесу - це реалізація інформаційної системи як:

  • сховища всіх документів, довідників та іншої необхідної інформації;
  • реалізація використовуваних бізнес-процесів і взаємодії між ними.

При побудові інформаційної системи слід визначитися з програмною платформою. Ми вже багато років спеціалізуємося на програмних продуктах "BAS", які є досить гнучкими, застосовуються в самих різних областях бізнесу, доступні за ціною і дозволяють побудувати, практично, будь-яку інформаційну систему. Раз Ви знаходитесь на нашому сайті, то також готові розглянути варіант побудови своєї інформаційної системи на базі "BAS".

Впровадження та доопрацювання типових конфігурацій "BAS"

У більшості випадків існуючі типові конфігурації "BAS" підходять для автоматизації процесів замовника, в ряді випадків виконується додаткова настройка під специфічні потреби замовника. Крім того, існує безліч галузевих конфігурацій, спеціально налаштованих під певні види діяльності.

Інтеграція "BAS" з іншими інформаційними системами

При наявності декількох інформаційних систем, в тому числі і на інших програмних платформах, виконується їх інтеграція між собою. Налаштовуються правила обміну даними з метою побудови комплексного інформаційного простору, що виключає процес дублювання введення однієї і тієї ж інформації.

Розробка конфігурацій «з нуля»

В особливих випадках, якщо немає типової конфігурації, що покриває хоча б 20-30% необхідного функціоналу для побудови інформаційної системи, а також не існує готових галузевих конфігурацій або вони є занадто дорогими і не покривають більшу частину необхідного функціоналу, то виконується розробка конфігурації «з нуля ». Як правило, це умовний вираз так як, в більшості випадків, все ж слід використовувати будь-яке типове рішення, наприклад - «Бухгалтерія» або «Управління торгівлею», адже поняття «Контрагент» якщо в будь-якому вигляді бізнесу.


Компанія «ЕНСІТІ»

www.nct.ua

info@nct.ua


Повернення до списку